08 122 991 42

Private

Oavsett om du vill skapa ett roligt och spännande kalas för ditt barn eller bryta vardagstristessen med en fest för både stora och små – det är till serviceinriktning.se du ska vända dig. På barnkalaset är huvudsaken att födelsedagsbarnetfår känna sig speciellt och ha det roligt. Det spelar ingen roll om vi som föräldrar lagt ner mycket tid och stora ansträngningar eller om vi valt en enklare lösning.

Ibland är till och med det enklaste det roligaste, det är ändå att få träffa kompisarna och ha kul tillsammans som är det viktiga. Samma inställning har författarna till Kalas! när de umgås barn och vuxna tillsammans, ibland på fest, en annan gång på cykelutflykt med knytis.

 

Och egentligen krävs det inte att någon fyller år för att man ska ställa till med kalas, fest eller en gemensam utflykt. Lika roligt kan man ha bara någon tar initiativet till att träffas.

På serviceinriktning.se följer vi t o m årstiderna, med sjörövarkalas på våren, orientalisk fest på sommaren, ett älvkalas en sommareftermiddag i skogen, en spökfestpå hösten, och en midvinterfest utomhus på vintern, Till varje kalas arrangerar vi konkreta, roliga lekar, bra lokaler att vara i eller hur man får utomhusfesten på vintern att fungera och bli kul.

Dessutom ordnar vi recept på god mat som är lätt att ta med sig eller som går att förbereda så att festen inte hamnar i köket. Vi ordnar kalas där man bjuder in barn och vuxna tillsammans. För oss är det en självklarhet att barnen också är med, att vi umgås barn och vuxna tillsammans.

När vi väl är lediga vill vi inte alltid lämna bort barnen med barnvakt. Det handlar om att få vara tillsammans med en paus i vardagen, vare sig det handlar om ett traditionellt barnkalas eller fest för stora och små. serviceinriktning.se hjälper dig att hitta de små stunderna som är livet.

Prenumerera

Som prenumerant hos oss får du uppdateringar, menyer och erbjudanden helt gratis direkt till din e-post.

Gå andra anhängare: